čtvrtek
19. září 2019 od 18:00 do 20:00
Impact Hub Praha
Drtinova 557/10, Praha 5 (mapa)
Celým kurzem vás provede Jarka Adamcová lektorka zdravé výživy a životního stylu s praxí více než 25 let. Od roku 1999 byla osobní asistentkou a manažerkou mezinárodních vzdělávacích programů Kushi Institutu pro Evropu v Amsterdamu, kde dodnes působí jako hostující učitelka. Více o Jarce...
V tomto kurzu se naučíte používat tradiční produkty zdravé výživy tak, abychom zachovali jejich zdravotní přínosy a zároveň pozvedli pokrmy zdravé kuchyně na gastronomický zážitek.
Nyní, po 25-ti letech každodenního používání a studia, jsme pro vás uspořádali vše důležité do jednoho kurzu.
Projdeme spolu desítky receptů na přípravu polévek, omáček, salátů, zálivek, kondimentů, pomazánek, hlavních chodů i kvašené zeleniny.
Ukaždého produktu se také podíváme stručně na postup výroby, jeho vlastnosti a zdravotní účinek. Například miso dodává tělu kvalitní probiotické kultury, minerální látky a všechny důležité základní aminokyseliny. Umeocet je silně zásadotvorný a dodává pokrmům příjemnou svěžest. Mirin uvolňuje a dodává delikátní sladkou chuť. Tempeh je výtečným zdrojem dobře stravitelné rostlinné bílkoviny, ...
1. Živé školení s video prezentacemi s možností klást dotazy a ochutnat tradiční produkty a pokrmy.
2. Brožuru s chutnými recepty a osvědčenými tipy na přípravu.
3. Přístup do online kurzu Poklady zdravé výživy na jeden měsíc.
Registrovat se můžete přímo na této stránce vpravo nahoře vedle videa je formulář.
Případně volejte na 499 599 524, nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Rádi vám poskytneme více informací, či vás přímo zaregistrujeme. Děkujeme a těšíme se na vás.