středa
6. listopadu 2019 od 18:00 do 20:00
Impact Hub Brno
Cyrilská 508/7, 602 00 Brno (mapa)
Najdete nás v centru Brna mezi Křenovou ulicí a Vaňkovkou.
Celým kurzem vás provede Jarka Adamcová lektorka zdravé výživy a životního stylu s praxí více než 25 let. Od roku 1999 byla osobní asistentkou a manažerkou mezinárodních vzdělávacích programů Kushi Institutu pro Evropu v Amsterdamu, kde dodnes působí jako hostující učitelka. Více o Jarce...
V tomto kurzu se naučíte používat tradiční japonské produkty a dochucovadla tak, abychom vnesli do vaší kuchyně nový gastronomický zážitek a zároveň zachovali jejich zdravotní přínosy.
Nyní, po 25-ti letech každodenního používání a studia, jsme pro vás uspořádali vše důležité do jednoho kurzu.
Projdeme spolu desítky receptů na přípravu polévek, omáček, salátů, zálivek, kondimentů, pomazánek, hlavních chodů i kvašené zeleniny.
U každého produktu se také podíváme stručně na postup výroby, jeho vlastnosti a zdravotní účinek.
Například miso dodává tělu kvalitní probiotické kultury, minerální látky a všechny důležité základní aminokyseliny.
Umeocet je silně zásadotvorný a dodává pokrmům příjemnou svěžest.
Mirin uvolňuje a dodává delikátní sladkou chuť.
Tempeh je výtečným zdrojem dobře stravitelné rostlinné bílkoviny, ...
1. Živé školení s ochutnávkou formou prezentace s video projekcí. Budete mít možnost klást dotazy.
2. Mini-kuchařku s chutnými recepty a osvědčenými tipy na přípravu.
3. Přístup do online kurzu Kouzlo japonské kuchyně na jeden měsíc (dostupný od 1.1. 2020).
Registrovat se můžete přímo na této stránce vpravo nahoře vedle videa je formulář.
Případně volejte na 499 599 524, nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Rádi vám poskytneme více informací, či vás přímo zaregistrujeme. Děkujeme a těšíme se na vás.