Jarní chuťovka, jemná či s pořádným řízem?

SUROVINY
- Svazek jarní cibulky
- Lžička bílého misa (shiro miso)
- Nastrouhaná kůra z citronu
- Sezamový, nebo olivový olej

RECEPT
- Na oleji restujeme nejprve na drobno nakrájené kořínky cibulky, poté přidáme střední část a na závěr část zelenou.
- Na poslední 3 min, přidáme miso a citronovou kůru a společně prohřejeme
- Do výsledné chuťovky můžeme ještě přidat syrovou jarní cibulky, dle chuti.

ÚPRAVY A VARIACE
Pokud nemáme bílé miso, můžete použít i ječmenné. Pokud ani ječmenné nemáte, můžete vyzkoušet sojovou omáčku, ale to už se bude jednat o zcela jinou chuť i účinek. Pokud nemáte ani sojovku, můžete použít vodu z kvašené zeleniny.
Zaslat dotaz nebo komentář
Odeslat dotaz nebo komentář jako host