Udělali jsme vývar ze pstruha pro dodání sil, vitality a vitaminu B12. Použít se dá do jakékoli polévky.
SUROVINY
Pro cca 4 osoby.
Dýňová polévka: kus dýně hokkaidó, cca 1/2 šálku červené čočky, mořská sůl dle potřeby, voda z kvašené zeleniny nebo umeocet
Krutony: kousek staršího kváskového chleba, fritovací olej lisovaný za studena
RECEPT
Dýňová polévka
Uděláme standartní dýňovou polévku s červenou čočkou, akorát místo vody použijeme rybí vývar. Dochutíme šťávou z kvašené zeleniny či umeoctem.
Video v kurzuPolévkyDýňová polévka s červenou čočkou
Krutony
Starší kváskový chléb pokrájíme na kostičky a ofritujeme. Můžeme také pouze osmahnout na pánvi na menším množství oleje nebo nechat zatáhnout na sucho.
Zaslat dotaz nebo komentář
Odeslat dotaz nebo komentář jako host