To bylo tehdy, jak se nechtělo nikomu vařit, tak jsme měli všechno v jednom. Ale dobré to bylo a dobře nám bylo i potom.

SUROVINY
Na fotce nám k tomu chybí kvašená zelenina, kterou si byl potom ulovit každý sám v kuchyni.
Jídlo z jednoho hrnce: azuki, ječmen, slunečnicová semínka, kombu, mrkev, cibule, pramenitá voda, mořská sůl, petrželka

RECEPT
Jídlo z jednoho hrnce
- Postupujeme stejně, jako kdybychom dělali čokoládovou polévku z Videoblogu, ale místo dvouzrnky či špaldy dáme ječmen (anebo pokud chcete, klidně si tam dejte dvouzrnku či špaldu anebo klidně jednozrnku). A také toho obilí dáme více, než u čokoládové polévky a azuk zase méně - vlastně to můžeme prohodit - 1 šálek obilí a 1/3 šálku azuki.
- Semínka dáme také cca 1/3 šálku.
- Nejprve to všechno přes noc nebo alespoň pár hodin namočíme.
- Poté uvaříme spolu s kombu do měkka.
- Nakonec smícháme s uvařenou zeleninou - mrkví a cibulí, kterou jsme vařili s takovým množstvím soli, aby to stačilo na celou polévku. Anebo dáme v závěru miso, jako u té čokoládovky.
- Nakonec doplníme zelenou posypkou a kvašenou zeleninou.
Zaslat dotaz nebo komentář
Odeslat dotaz nebo komentář jako host