Lahodné, měkké, černé sójové boby pomáhají odvádět z našeho těla těžké kovy a také činí náš hlas jasnější. Uvařte si a bude vám do zpěvu!
SUROVINY
3/4 až 1 šálek suchých černých sójových bobů, 2 cibule či šalotky, kousek sladké brambory nebo 1 mrkev či kousek dýně, mořské sůl dle chuti, zelené na posypku - cibulka, nať z celeru/petržele, petrželka aj.
RECEPT
- Černé sójové boby namočíme přes noc. Poté je vaříme zhruba 1 hodinu v tlakovém hrnci, můžeme je vařit s řasou kombu.
- Po změknutí boby ještě povaříme společně se solí 10 minut.
- V jiném hrnci v troše vody povaříme na kousky nakrájenou sladkou bramboru (či mrkev nebo dýni) a kolečka šalotky či cibule do měkka s trochou soli.
- Smícháme boby a zeleninu, povaříme ještě cca 2 minuty a poté podáváme se zelenou posypkou.
Zaslat dotaz nebo komentář
Odeslat dotaz nebo komentář jako host