TERMÍN ZVEŘEJNÍME AŽ SE SITUACE UKLIDNÍ
Hotel Alexander
Na Břevnovské Pláni 73
Praha 6, 169 00 - Zobrazit mapu
Intenzivní kurz s ochutnávkou
I přes to, že kurz je pouze jednodenní, projdeme si všechny hlavní témata přípravy snídaní, hlavních chodů a svačin. Kurz se skládá ze 3 části:
Naučíte se tyto tři témata:
Naučíte se připravovat zeleninu na 24 způsobu a také krájet 20 různými technikami. Projdeme si všechny důležité druhy zeleniny a určíme si, které jsou zdraví prospěšné a které nikoliv.
Témata: Výběr, skladování, techniky krájení, techniky přípravy (blanšírování, napařování, soté na oleji, soté na vodě, kimpira, nishime, lisované saláty, marinování, pražení), ...
Studijní materiály: Brožura průvodce přípravou zeleniny (70 stran) - Obsah ke stažení zde. Přehled zeleniny k vylepení do kuchyně.
Online kurz: Po absolvování kurzu získáte doživotní přístup k online kurzu zelenina (5 hodin 40 min video-lekcí)
Luštěniny dodávají do jídla sytost a hloubku. Jsou dobrým zdrojem bílkovin a my se je naučíme připravovat tak, abychom je mohli dobře strávit. Ukážeme si postup, kterým zásadně zlepšíme jejich stravitelnost.
Témata: Výběr, skladování, koření, základní příprava, vaření, pečení, pražení, rychlošoková metoda, luštěninové karbanátky, omáčky a polévky, jak dobře strávit luštěniny, ...
Studijní materiály: Tištěná brožura Průvodce přípravou luštěnin (50 stran) - Obsah ke stažení zde. Přehled k vylepení do kuchyně - Stáhnout.
Online kurz: Po absolvování kurzu získáte doživotní přístup k online kurzu luštěniny (5 hodin 6 min video-lekcí)
V dnešní nabídce obchodů se zdravou výživou najdeme desítky různých celozrnných obilovin a jejich produktů, které se v této lekci naučíte připravovat i vybírat pro různé druhy činností i nemocí.
Kulinářské techniky: Máčení (slévání vody), vaření s tlakem, bez tlaku, pražení, pečení, soté, vrstvení se zeleninou, hrnec v hrnci, kombinace, příprava s ořechy a semínky.
Studijní materiály: Tištěná brožura Průvodce přípravou obilovin - Obsah ke stažení zde. Přehled k vylepení do kuchyně - Stáhnout.
Online kurz: Po absolvování kurzu získáte doživotní přístup k online kurzu obiloviny (4 hodin 55 min video-lekcí)
Po absolvování těchto lekcí byste měli zvládnout připravit vše, co máme v receptáři a ještě mnohem více.
Naučíte se navrhovat snídaně, obědy, večeře, svačiny. Každá situace si žádá jiný postup návrhu jednotlivých chodů a proto se na tomto kurzu naučíte celkem 3 přístupy jak je možné konstruovat jídelníček:
Kurz probíhá v klidné části Prahy, na Bílé hoře v hotelu Alexander.
Adresa: Na Břevnovské Pláni 73, Praha 6, 169 00 - Zobrazit mapu.
Cena včetně ochutnávky, studijních materiálů a měsíčnímu přístupu k online kurzům je 1 200 Kč.
Přihlásit se na tento kurz můžete na této stránce je vpravo nahoře vedle videa je registrační formulář.
Případně můžete napsat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo zavolat na 499 599 524, kde Vás také rádi registrujeme a podáme bližší informace.