Rybí vývar se zeleninou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Rybí vývar se zeleninou

Rybí vývar se zeleninou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Rybí vývar používáme jako lék na dodání vitality.

Hrachový lusk

SUROVINY

Rybí kosti a hlava na vývar (v případě kapra např. i jikry), 2 mrkve, kousek celeru, 2 petržele, zeleninový vývar, mořská sůl, trocha sezamového či slunečnicového oleje, petrželka kudrnka, bobkový list, nové koření.

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

  1. Připravíme si rybí vývar - např z hlavy a jiker z kapra nebo z hlavy a páteře pstruha, atd. spolu s bobkovým listem a pár kuličkami nového koření.
  2. Vývar zcedíme.
  3. Rybí vývar smícháme zhruba půl na půl s vývarem ze zeleniny (příp. vodou) a přivedeme k varu. Když vře, osolíme a dáme do něj kostičky mrkve, petržele a celeru.
  4. Na troše oleje orestujeme nastrouhanou mrkev, celer a petržel a osolíme.
  5. Orestovanou zeleninu sesypeme do polévky, ještě společně povaříme, pak odstavíme a dochutíme nasekanou petrželkou.

Video v kurzuZeleninaTechnika krájení na kostky Video v kurzuZeleninaTechnika restování (teorie) Video v kurzuZelenina Zeleninový vývar

Polévky > Rybí vývar

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru