Vydatná snídaně - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Vydatná snídaně

Vydatná snídaně
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Vydatná a velmi rychle připravená!

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Krémová kaše z rýže s hatomugi (slzovka)

Použijete celozrnnou kulatozrnnou rýži a pár lžic hatomugi neboli slzovky. Pro lepší vstřebatelnost nejlépe namočte přes noc. Poměr vody a obilí zvolte podle vaší aktuální potřeby.

Video v kurzuObiloviny Poměr vody Video v kurzuObilovinyPříprava kaše z celých zrn Video v kurzuObiloviny Hatomugi Video v kurzuObiloviny Rýže

Opražené dýňové semínko

Na pánvi lehce opražíme předem důkladně na sítku propláchnuté dýňové semínko. Neustále hlídáme a obracíme a pražíme jen lehce, rozhodně ne do hněda.

Video v kurzuDezerty Pražení ořechů a semínek Video v kurzuDezerty Pražení slunečnicových semínek na pánvi

Blanšírovaný salát

Blanšírovali jsme mrkev, brokolici, červenou cibuli a kedlubnu a ochutili jsme lehce umeoctem a petrželkou.

Video v kurzuZeleninaTechnika blanšírování (teorie) Video v kurzuZelenina Blanšírovaný salát

Kvašené ředkvičky

Ředkvičky nakrájíme na plátky a naložíme technikou kvašení ve vlastní šťávě s ume octem.

Nejlépe, když se podíváte na tyto kapitoly:

Video v kurzuKvašená zelenina Ve vlastní šťávě Video v kurzuKvašená zelenina Ume ocet Video v kurzuZelenina Kvašení ve vlastní šťávě Video v kurzuKvašená zelenina Ředkvičky kvašené s umeboshi

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru