Hlavní otázkou tohoto kurzu je proč se zelenina a jídlo obecně připravuje? Je to důležité? Může se tím něco zkazit? Na všechny tyto otázky si můžeme odpovědět bez výhrad ANO. Je to důležité, protože pokud si jídlo připravíme stane se pro nás lépe stravitelné. Dobře připravená zelenina je alkalická, má vitamíni, je vitální, vypadá krásně a dostává nás do harmonie. To jsou kritéria dobře připravené zeleniny.
Mezí základní přípravu potravin patří především blanšírování, napařování, pražení, soté a tempura. Podíváme se na ně pořádně a probereme si jejich detaily.
Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.
Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.
Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.
Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.
Mezi ty náročnější patří nábe, kimpira a klíčení.